Kush Jemi

ISP-ja lider ne ofrimin e sherbimeve ne Devoll me shtrirje 100% ne kete teritor dhe cmimet me te mira

Misioni : Te ofrojme zgjidhje te plote per klientet duke integruar teknologjine me te fundit dhe me cmime efektive. Perparesia jone kryesore eshte ofrimi i sherbimeve profesionale duke rezultuar ne kenaqesi te plote per te gjithe .

 

Vizioni : Vizioni yne eshte ruajtja e nivelit tone te larte te sherbimeve cilesore ne menyre qe te jemi ofruesi me i mire dhe i preferuar i sherbimit te internetit.

Vlerat tona :
1) Marredheniet me klientet : Ne e kuptojme qe mbajtja e nje marredhenie te forte me klientet do te na coje ne kuptimin dhe respektimin e me shume nevojave te klientit .
2) Zgjidhje ekonomike dhe efektive : Ne perpiqemi te ofrojme sherbim me cmime ekonomike , ne menyre qe te kenaqim nevojat e ndryshme te klienteve.
3) Etika dhe Integriteti : Ne e rrisim biznesin tone duke punuar me ndershmeri te plote .
4) Arritje dhe persosmeri : Ne synojme qe te arrijme standartet e larta qe kemi vendosur dhe te vazhdojme te ofrojme sherbime me cilesi te larte .