NetCOM INTERNET Fiber&Wireless

Shërbime të pakrahasueshme me cdo ISP tjeter


PAKETAT E INTERNETIT

pAKETAT E SHERBIMIT

PAKETA FAMILJARE

1200 Lek/Muaji

  • 12 Mbs DOWNLOAD
  • 6 Mbs UPLOAD
  • 24/7 SUPPORT

PAKETA BIZNES

2000 Lek/Muaji

  • 20 Mbs DOWNLOAD
  • 20 Mbs UPLOAD
  • 24/7 SUPPORT

PAKETA PREMIUM

4000 Lek/Muaji

  • 50 Mbs DOWNLOAD
  • 50 Mbs UPLOAD
  • IP REALE
  • 24/7 SUPPORT

TREGUESIT E CILESISE

SPEED TEST


Powered by openspeedtest.com

RETH NESH

NETCOM Albania është një nga ISP-të  më e shpejtë dhe më e sigurt në treg

ADRESA & Nr Kontakti

Bilisht (DEVOLL) Rruga “Fuat Babani”
Miras (DEVOLL)
Nr Kontakti : 00355694781829

Working hours

24/7 SUPPORT

Close Menu